free hit counter

Enorme ijsblok valt eventjes uit de lucht

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

In een of ander rustig dorpje ergens in het Verenigd Koninkrijk stonden een paar mensen raar op te kijken toen er een enorme blok ijs zo eventjes uit de lucht kwam vallen. Dit keer kwam het op niemands hoofd terecht en hielden ze er gratis ijs aan over. Een win win situatie lijkt me.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten