free hit counter

Trouweten in India met een doel

Als je weet dat 10% van het eten op de planeet gemaakt bereidt word in India dan weet je dat zoiets niet weinig is. Als we dan kijken naar een doorsnee Indiase trouw, zien we dat een gemiddeld feest 150 gasten heeft en die moeten natuurlijk allemaal gevoed worden. Maar naast deze cijfers zijn er nog steeds veel mensen die aan hongersnood lijden in India. De rijken gooien te veel eten weg en daarom werd in 2014 Non Food Waste opgericht om zo iedereen van de bevolking te bereiken.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten