free hit counter

Meest geavanceerde computerbeelden

Die strofe “ze kunnen mij alles wijsmaken” wordt in de nabije toekomst veel actueler. Computers die ontworpen zijn om grafisch rekenwerk te verwerken hebben tegenwoordig weinig moeite om de meest realistische beelden te renderen. Zo lijkt deze video enorm saai omdat je gewoon op stenen zit te kijken. maar besef goed dat het allemaal nep is en dat dit alles gewoon door een computer wordt gemaakt.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten