free hit counter

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor trash talk

Floyd Mayweather en Conor McGregor, twee mannen uit verschillende gevechtssporten nemen het in de ring tegen elkaar op. In hun discipline zijn ze allebei wereldkampioen. Zichzelf bewezen is dus al gebeurd. Maar dus, de fans willen meer en ook de vechters zelf. Binnen dit gevecht valt veel geld te rapen en om zoveel mogelijk kijkcijfers te halen nemen ze het al op tegen elkaar nog voor het gevecht van start gaat.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten