free hit counter

Mislukte bankoverval in Frankrijk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Iets wat de overvallers over het hoofd hebben gezien is het feit dat achteruit rijden best belangrijk was in deze situatie. Want op een muur rijden i.p.v. rijden door de glazen deuren van de bank komt je niet echt ver. Volgende keer beter!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten