free hit counter

Je vriendin verwennen op zijn best!

Een cadeau krijgen is altijd fijn maar een dag vol verassingen en cadeaus is toch wel heel speciaal. Zeker als je gewoon aan het shoppen bent en je van de ene gekke situatie in de andere belandt. Het lijkt wel zelfs evenop een huwelijksaanzoek al gaat het vriendje niet op de knieën aan het eind van de video. Hoe gaat hij zichzelf in godsnaam overtreffen als het zover is?


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten