free hit counter

Je eigen iPhone maken in China

China vindt niet dat een groot bedrijf zoals Apple of Samsung het recht mag hebben om zelf te bepalen wat wel of niet gemaakt mag worden. In China bestaat dan ook niet het concept van een patent. Alles wat wordt gemaakt mag door iedereen worden nagemaakt en zelfs worden verbeterd. Shenzhen is dé stad in China waar je moet zijn voor de laatste nieuwe gadgets maar het is ook de stad waar je alle onderdelen die je maar kan bedenken vindt. Zo kan je gewoon eigenhandig een iPhone bouwen, iets waar velen in het westen veer geld voor over hebben.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten