free hit counter

Duif in je bek tijdens de roller coaster

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Iedereen zal ooit wel eens een vliegje hebben ingeslikt hebben tijdens het fietsen of tijdens die leuke roller coaster rit. Maar een duif in je bek krijgen, dat is wat anders. Zeker wanneer het bloed eruit spuit. Deze kerel is best sportief en doet er niet moeilijk over. Wat leuk voor hem!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten