free hit counter

Aftermath “Mother of all Bombs” op IS

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Afghaanse speciale eenheden patrouilleren op en rond het terrein waar Amerika onlangs de “Mother off all Bombs” liet vallen op tunnels waar IS zich verschool. Dat er niets meer van de tunnels overschiet is dan ook niet meer dan normaal.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten