free hit counter

Slow motion straatgevecht tijdens Saint Patrick’s

Een straatgevecht dat wordt gefilmd en op het web wordt gegooid levert vaak veel kijkers op. Een groot nadeel van deze video’s is vaak dat ofwel de kwaliteit slecht is, alles te snel gaat waardoor je niet weet waarom je moet letten of dat de video gewoon te kort is. Deze attente cameraman heeft de hele video in slow motion online gegooid zodat echt iedereen rustig mee kan volgen.

www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ZxXK6GFTSL4&app=desktop


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten