free hit counter

Mams brengt zoon in gevaar voor YouTube stunts

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Deze 8-jarige jongen voert stunts uit en zet ze dan op YouTube. Er wordt gezegd dat zijn fanbase al zo’n miljoen mensen bedraagt en dat zal wel deels te maken hebben met zijn mama. Mams is ook nog eens het “grote brein” dat helpt bij het uitvoeren van deze gevaarlijke stunts. Als mag ze het allemaal wel gaan uitleggen in de rechtszaal binnenkort.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten