free hit counter

De nieuwe Canadese internetsensatie: Larry Enticer

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Larry Enticer is 21 jaar en woont in Canada met zijn oude Yamaha sneeuwmobielen, echt pareltjes. Met zijn – bijna antieke sneeuwmobiel – steelt hij iedereens harten op het internet. Dat zal ook wel te maken hebben met zijn “balls of steel”. De stunts die hij uitvoert zijn niet meteen de meest veilige.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten