free hit counter

De Japanse manier om je te verontschuldigen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Japanners staan bekend om aan kowtowing te doen wanneer zij zich verontschuldigen. Dat is op de knieën gaan – niet op die manier viezeriken – om een vorm van buigen aan te nemen. En zoals elke stroming zijn er ook mensen die wat extremer zijn dan de ander…


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten