free hit counter

Will Smith doet het met Netflix

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

In ‘Bright’, de nieuwe actiefilm van Netflix die in december uitkomt, bestaat de maatschappij uit mensen, orks en feeën. Will Smith probeert zich temidden deze chaos staande te houden als agent en gaat een stevige nacht tegemoet, zo blijkt uit de trailer. De regie is in handen van David Ayer, u welbekend van ‘Training Day’ en ‘Suicide Squad’. Ook de bevallige Noomi Rapace maakt haar opwachting. Stof genoeg om al te beginnen watertanden, dunkt ons.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten