free hit counter

Voedselpakket uit 1957 voor vijf soldaten

De productie startte in het jaar 1942 en stopte in het jaar 1959. Deze “ready to eat” maaltijd is een voedselpakket vooral gebruikt tijdens Wereld Oorlog II. Voldoende eten voor vijf mensen en de voedingswaarde is goed voor zo’n 20 000 calorieën. Steve doet niets anders op zijn YouTube-kanaal dan voedselpakketten en dergelijke openen die goed bewaard zijn gebleven. Mooie beelden!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten