free hit counter

Originele videoclip door Young Thug – Wyclef Jean

Eén van de meest opvallende nummers op Young Thugs mixtape Jeffery was het nummer Wyclef Jean. Van dit nummer zou dan ook een videoclip worden gefilmd waarvoor Young Thuf zo’n 100 000 Dollartjes zou uitrekenen. Maar er was een klein probleem, hij kwam namelijk niet opdagen en dan heeft de regisseur maar op deze manier moeten oplossen. Wat uit zijn mauw toveren en creatief wezen.

www.youtube.com/watch?list=PL2laONKs0fpe2hHEdyhQfLfF0c5WwfGOf&v=_9L3j-lVLwk


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten