free hit counter

Ken Block rijdt best goed met de wagen!

Dames en heren, jongens en meisjes, Ken Block is terug van weggeweest. De meester in het verslinden van banden keert terug en doet wat hij als geen ander kan. In deze video, die binnenkort viraal is geweest, neemt Ken zijn RS Ford Focus uit de garage voor een ritje doorheen Buffalo een stad in New York. En hij heeft wat te bewijzen want er zijn een hoop adverteerders die beweren dat zijn autostunts, hoe zal ik het zeggen, niet echt zijn… Het tegendeel is duidelijk bewezen!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten