free hit counter

Rotsje klimmen in een oude Ford

De Crown Victoria is een wagen die in de Verenigde Staten veelvuldig gebruikt wordt door taxibedrijven en de politie, waar duurzaamheid, kosten en prestaties worden gewaardeerd boven brandstofefficiëntie. De Crown Victoria blijft populair voor deze toepassingen vanwege de achterwielaandrijving en V8-aandrijflijn, die beide gunstig zijn voor de rijtechnieken van de politie. En dan kan men wel verwachten dat het een stijl heuveltje kan beklimmen. Het lijkt het beter te doen dan sommige 4×4’s!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten