free hit counter

Agenten zijn niet allemaal vervelend!

Bestuurders in het bezit van een motor worden niet altijd graag gezien op de openbare weg. Ze glippen nu eenmaal overal tussen en zijn snel op hun locatie. Maar in zo’n warm pak zitten tijdens de zomermaanden is ook niet alles. Dan maar even stoppen en een praatje slaan met twee agenten. Want zij zijn grote fan van motors en het zijn uiteindelijk ook maar mensen!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten