free hit counter

Op de Faeröer eilanden willen ze “Google” sheepview

Nu wij toch allemaal zo ecologisch bezig zijn kunnen ze bij Google binnenkort ook gebruik maken van de sheepview360. Want op de Faeröer eilanden (gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan in de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland, just so you know) hebben ze schapen genoeg. En dan kan men die toch best ook inzetten om alles in kaart te brengen…

www.youtube.com/watch?time_continue=95&v=P2lclIm_gtA


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten