free hit counter

De beste drifters van Japan zijn aan het werk

Autoliefhebbers, het is even genieten geblazen. A-BO-MOON is een team van drifters opgericht in 2006 met een grote liefde voor auto’s, meer bepaald de reeks R32 Skylines uit de Nissan collectie. Wie The Fast and The Furious gezien heeft weet dat Paul Walker hier ook graag mee reed. Een van die piloten uit het A-BO-MOON team is Akinobu Satsukawa, een Japanner en hij laat even zien wat écht driften is.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten