free hit counter

De gloed nieuwe Bugatti Chiron

Deze vreemde eend heeft in totaal maar liefst vijf motoren, waarvan één benzinemotor- die ieder gekoppeld is aan een eigen versnellingsbak. Warp Drive System geven dat als naam, waarbij individuele aandrijflijnen dus mogelijk zijn. Overigens is enkel de benzinemotor gekoppeld aan een zesbak, de elektromotoren hebben alleen een voor- en achteruit versnelling. De topsnelheid is nog niet bekend, maar zal nar verluid boven de 323 km/u (201 mph) zijn. En daar twijfelen wij geen seconde aan!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten