free hit counter

Voodoo Child van Jimi Hendrix op een eeuwenoud instrument

The gayageum ofwel kayagum is een traditioneel Koreaans instrument dat dateert uit de 6e eeuw. Het heeft 12 snaren maar instrumenten met 21 snaren zijn er ook. Je zou dus denken dat er klassieke werken op worden gespeeld en dat is ook zo. Maar lang niet alleen klassieke stukken. Voodoo Child van Jimi Hendrix kan ook en dat klinkt verdomd goed!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten