free hit counter

Bikini baristas: je koffie met iets minder dan een bikini

Zoals we hier overal van die geweldige groentewinkels hebben, zijn er in Amerika voldoende koffiezaken. En hoe maak je een kop koffie nu aantrekkelijker. Door eens goed na te denken kwam de eigenaar op het idee om een koffie zaak te openen met halfnaakte mensen. En dan slaat nou aan, maar of iedereen daar even blij mee is… Alleenstaande mama’s met kinderen niet echt zo blijkt.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten