free hit counter

Google en hun zelfrijdende auto

Internetgigant Google sleutelt verder aan de autonoom rijdende auto. En neem dat letterlijk, want dit ding heeft geen stuurwiel, geen pedalen en geen versnellingspook.

Dat we in de toekomst handenvrij zullen rijden, daarover is zowat de hele automobielwereld het over eens. Enkel over de timing lopen de mening sterk uiteen, daar de implementatie van dergelijke autonome systemen allerlei problemen genereert. Vooral technisch blijft de kloof tussen willen en kunnen behoorlijk groot, al bewijst Google dat de zelfrijdende auto met rasse schreden naderbij komt.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten