free hit counter

Jay Wie?

Jay-Z en Beyoncé waren eerder deze week samen met hun dochtertje Blue Ivy in Parijs waar ze een bezoekje brachten aan het Louvre. Het Louvre is een van de toeristische trekpleisters dus had zowat elke toerist een camera in aanslag om de beroemdheden op de gevoelige plaat vast te leggen. Helaas was dat niet naar de zin van de bodyguards die dan ook vroegen om te stoppen met filmen. De man achter de camera reageert stomverbaasd en vraagt aan Jay-Z “Who is he?”, iets wat de rapper niet had verwacht. Zo zie je maar, niet iedereen weet af van Niggas in Paris.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten