free hit counter

Zo kan je ook dakloos zijn

Joe is dakloos maar we moeten eerlijk zijn, eigenlijk is hij dat niet. Waarom is hij dan niet dakloos? Wel, Joe slaagt er in om bijna elke avond een dame aan de haak te slaan waar hij lekker bij in het bed kruipt. Bovendien gaat het leven op straat best goed want Joe haalt vaak zo’n 150 dollar per dag op door te bedelen, lang niet slecht al is het toch niet allemaal rozengeur en maneschijn.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten