free hit counter

The Amazing Spider-man 2

In The Amazing Spider-man kruipt acteur Andrew Garfield weer in de huid van Peter Parker oftewel Spider-man. Al slingerend tussen de wolkenkrabbers beschermt hij de bewoners van New York tegen de schurken die de stad terroriseren. Zo verschijnt Electro op het toneel, een schurk die veel sterker is dan Spider-man maar er zit voor Peter niets anders op dan de strijd met hem aangaan.
The Amazing Spider-man 2 is sinds 20 augustus beschikbaar op Blu-ray, Blu-ray 3D en DVD!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten