free hit counter

Eerste iPhone 6 ligt meteen tegen de grond

Vandaag konden mensen in Australië als eerste in de wereld een iPhone 6 in handen krijgen. Trots zoals zij die er een hebben kunnen bemachtigen zijn, willen ze hun smartphone aan iedereen laten zien. Zo ook Jack die de allereeste iPhone 6 in handen kreeg. Helaas was hij té overijverig om zijn telefoon aan televisiekijkend Australië te tonen en viel zijn smartphone op de grond. Ja, dan sterf je toch een beetje vanbinnen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten