free hit counter

Russen hekelen mensen die over voetpad rijden

Het is ongeloofelijk maar waar, er zijn ook Russen die een hekel hebben aan zij die de verkeersregels aan hun laars lappen. De doorsnee Rus houdt net zoals ons niet van filerijden, maar als het file is kan je gerust het voetpad gebruiken om toch enkele kostbare minuten in te halen. Dacht je dat? Helaas, dat was alleszins zonder deze Russen gerekend.

http://www.youtube.com/watch?v=ke9S8dXqL84


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten