free hit counter

Leen eens een emmer van een dakloze

Het klinkt misschien raar, maar ben je nooit op het idee gekomen om een emmer van een dakloze te lenen? Niet omdat je dringend je behoefte moet doen, maar met zo’n emmer kan je nog aardig wat andere dingen doen. Een Duitse student vroeg aan een dakloze of hij eventjes zijn emmer mocht lenen, en wat volgt had je waarschijnlijk niet meteen verwacht… Ja, faith in humanity restored!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten