free hit counter

Kayden laat jouw hart smelten in 2 minuten

Kayden is een kereltje van twee jaar oud dat de komende minuten jouw hart helemaal doet smelten. Niet alleen omdat hij enorm schattig is maar ook omdat hij een echte doorzetter is. Bij Kayden’s geboorte werd een ziekte vastgesteld waardoor hij zijn rechter beentje werd afgezet. Vandaag leert Kayden stappen met zijn prothese en wat wij weten is dat hij heel goed weet hoe hij dat moet doen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten