free hit counter

Grappig verhaaltje tijdens een talkshow

Voor de mensen onder jullie die Conan nog niet kennen, Conan O’Brien is een Amerikaanse presentator die zijn eigen talkshow heeft. In zijn show nodigt hij verschillende mensen uit, vaak zijn het celebrities maar ook het normale volk oftewel ‘het plebs’ mag soms een verhaaltje komen vertellen. Deze keer was Retta Rolls aan het woord, zij vertelt een verhaaltje over wat ze voor de stoplichten heeft meegemaakt toen ze in haar auto zat. Best wel grappig!Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten