free hit counter

Schaduwverhaal in Britain’s Got Talent

In Groot-Brittannië zijn ze weer begonnen aan een nieuw seizoen Britain’s Got Talent en zoals dat gaat passeren er heel wat acts de revue tijdens de voorrondes. De ene is al net iets beter dan de andere, maar tussen de overdosis waardeloze acts zijn ook gelukkig enkele pareltjes terug te vinden, zoals deze. Zet je maar goed voor een rondje spelen met de schaduw en emoties.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten