free hit counter

Carly Rose Sonenclar – X Factor 2012 Auditie

Meestal komen hier op TAANKER enkel de slechte en geweldig grappige audities online, maar soms moet je gewoon een uitzondering maken. Carly is een 13 jarige studente die met haar ouders is afgezakt naar de audities van X Factor om de jury te proberen overtuigen. Of dat gelukt is, daar moet je zelf maar achter komen. Alvast hét feel good momentje van de dag.

http://www.youtube.com/watch?v=nU_dBDccruI


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten