free hit counter

Peter Van de Veire en Eursong

België mocht gisteren niet deelnemen aan de finale van Eurosong maar dat is dan ook het laatste waar wij hier van wakker gaan liggen. Toch ging onze passage niet onopgemerkt voorbij. Presentator Peter Van de Veire kon het niet laten om een klein grapje te maken tijdens het bekendmaken van de Belgische punten. Great party and great dresses from … den Aldi! Peterke blijft toch wel né kastaar!

http://www.youtube.com/watch?v=J1g-kBtv1aM


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten