free hit counter

Chooka – Australia’s Got Talent 2011 [Semi-Final]

Herinnert u zich Chooka nog? De 16-jarige cowboy die samen met zijn ouders en broer in de middle of nowhere op een boerderijtje woont. Chooka verbaasde iedereen met zijn pianotalent tijdens de auditie toen hij ter plaatse een nummer bedacht. Ondertussen zijn ze bij Australia’s Got Talent aan de halve finales aanbeland en dat natuurlijk met Chooka!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten