free hit counter

Britain’s Got Talent 2011 (Audities – 3)

De audities zitten er op in BGT, het kaf is dus gescheiden van het koren. Dit wil zeggen dat alles nu bittere ernst is en dat de game meer dan on is! Nu voordat de volgende ronde begint kijken we nog eerst even naar de laatste audities van dit seizoen BGT.

Joe Oakley, een echte fietsentemmer!.
Reece Daly, de vijftienjarige buiksprek.
Hendrik Huelsman, de Duitse commandant die van zingen houdt.
Jean Martyn, de vrouw die met haar vestje van 5 pond de stage helemaal rockt!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten