free hit counter

Chooka Australia’s Got Talent 2011

U kent ongetwijfeld wel Wim Mertens, of zal ik zeggen de man achter het Proximus deuntje. Nu, in Australië hebben ze ook hun pianovirtuoos ontdekt. Zijn naam is Chooka voor de vrienden, is 16 jaar, woont op een boerderij en heeft van zijn vader leren piano spelen. Moest het uiteindelijk niets worden in deze talentenshow, wat ik sterk betwijfel kan hij zowiso rekenen op een rolletje in de volgende Pirates of the Caribbean.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten