free hit counter

Britain’s Got Talent 2011 (Audities)

In Groot-Brittannië zijn ze weer begonnen met hun talentenjacht Britain’s Got Talent. Dat wil dus zeggen dat elke randdebiel die denkt een gave of een zekere passie te hebben met een entertainmentgehalte het podium op kruipt. Maar niet iedereen behoort tot de categorie randdebiel, zo’n kleine 1% kan werkelijk een zaal op stelten zetten, verbazen, emotioneren, aan het lachen brengen, … Wij zetten alvast de toppers én floppers op een rij!

David Knight, de 9 jaar oude komiek!
Gay & Alan spelen met de bellekes.
Antonio Popeye, niet de neef van Popeye maar eerder van een pizzabakker doet iets met zijn oogjes.
Mary Sumah-Keh, de mondharmonica madam die euhm.. danst!
Steven Hall, de man die overdag in de telecom werkt maar thuis een dansmarieke in de keuken is.
Blair Christie, is een dolfijne dolfijn…
Michael Collings, looks zeggen niet alles.
Donelda Guy, de vrouw die beter overweg kan met haar honden dan met haar man.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten