free hit counter

Top Gear’s new Stig

Eerder dit jaar werd de identiteit van de Stig uit Top Gear onthuld tegen de zin van de BBC. Dus zitten ze bij Top Gear zonder Stig, maar Top Gear zou Top Gear niet zijn moesten ze hier niet op voorbereid zijn. Kom eens een kijkje nemen op de “Top Gear Stig Farm”.

Aangezien de Youtube link down is wegens een auteursclaim van de BBC HIER een link naar het verwijderdie filmpje!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten