free hit counter

Cher Lloyd – Stay

Ja, ik ben er weer met mijne X-Factor maar dat is gewoon allemaal de schuld van Cher Lloyd. Moest ik die ni zo geweldig vinden zouden jullie mij nooit of toch bijna nooit horen zagen over stomme talentenjachten. Nu voor iedereen die dacht dat ons Cher “a one trick pony rapper” was en dus alleen maar wat “Jow Jow” rappen kon, jullie hebben het grandioos mis. Hier het bewijs, ahja ik durf ervoor wedden dat ge “kiekevel” krijgt tenzij ge uw geluid ni hebt aanstaan!Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten