free hit counter

Later word ik tv presentator

Ik denk na het zien van onderstaand filmke da ik mij toch wel grandioos vergist heb bij mijn beroepskeuze. Waarom? Awél omda ge dan soms toffe, leuke en/of goed uitziende mensen moogt interviewen zoals ons Larissa bijvoorbeeld. Ik durf ervoor te wedden da er volgend jaar weer extra studentjes zijn om presentator te worden.


http://www.youtube.com/watch?v=frKERgSmENo


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten