free hit counter

Huh?! Waar is mijn telefoon?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Feesten zoals de beesten en drinken met de binken, allemaal enorm fijn tot de volgende ochtend aanbreekt. Wakker worden met een enorme kater en dan beseffen dat je jouw gsm verloren bent. Waar is die verdomde telefoon toch gebleven?
Ach, geen paniek dames, ik ken ook kerels die met hetzelfde probleem kampen…


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten