free hit counter

Vliegende spinnen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

In het Braziliaanse Santo Antonio da Platina regent het spinnen. Het zou gaan om een ‘sociale spin’ de Anelosimus Eximius, een kogelspin die voornamelijk bekend staat om samen te werken. Samen weven de insecten enorme webben aan elkaar om zo een grotere prooien te kunnen vangen.
Gezellig is anders…

http://www.youtube.com/watch?&v=UPujnYOX9dc


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten