free hit counter
GeordieShoreSeason2

Geordie Shore – Season 2 Episode 2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Vorige week kon je de eerste aflevering bekijken van het tweede seizoen Geordie Shore. We maakten kennis met het nieuwe huis én met Rebecca & Ricci. Al snel werd duidelijk dat Gaz nog geen haar veranderd was tegenover de vorige seizoenen alsook Charlotte die zich steeds opnieuw laat verleiden door hem. De vraag is echter hoe lang Charlotte het nog aankan en of een exit misschien wel de enige juiste oplossing is. Veel plezier met Geordie Shore, seizoen 2 aflevering 2!

Haperingen? Start de video, pauzeer de video nadat hij is beginnen spelen en laat deze 5-10 minuutjes op pauze staan. De video wordt ondertussen geladen en je kan daarna zonder haperingen zien. • Heeeyyy

  Hij werkt niet echt !! Maar bedankt voor het erop zetten !

  • xLiamsGirl

   Bij mij werkt ie wel x

 • Bluh

  Jammer van die slechte kwaliteit…