free hit counter

One Lucky Motorcyclist

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Rijden met je moto op een nat wegdek is altijd een beetje riskant, maar als motorracer moet je nu eenmaal gaan racen ook als het regent. Nu ben ik nog aan het twijfelen of deze motorrijder veel geluk heeft of dat hij gewoon een baas is op zijn machine.

http://www.youtube.com/watch?v=yZznQGRNU1w


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten