free hit counter

Adidas VS Nike

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Adidas en Nike zijn al enkele decennia elkaars grootste concurrenten. In alles willen ze de beste zijn en de beste producten leveren maar zijn die producten altijd wel even proper? Greenpeace lanceert de actie Detox, wie zal de eer opstrijken? Adidas of Nike?

Thanks Richard


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten