free hit counter

Tupac Cat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Tupac Cat heeft het net niet gehaald om bij de “Track van de Week” te zitten maar toch krijgt hij hier een plaatsje omdat het een kat is en Tupac ineen! Tupac zou toen hij stierf een voodoo spreuk uitgesproken hebben die oversloeg op het dichtstbijzijnde levende wezen en dat was dus een kat… Oke, filmpje!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten