free hit counter

Gordon Shitshoe Ramsay

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Tijdens de opnames van Masterchef loopt af en toe wel eens iet mis maar dat krijgen we helaas nooit op de televisie te zien. Gelukkig bestaat er het internet en vinden we daar enkele van deze deleted scenes.

http://www.youtube.com/watch?v=umZbe7WBAk0


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten